## **Spenard Community Council**

Wednesday, April 6, 2022, 7:00-8:45pm 6:30pm Happy Hour / meet and greet

Join Zoom Meeting:

https://zoom.us/j/93439470520?pwd=TWY0MUpUa0dzNGJEZGxBZ0pHTHByQT09

Meeting ID: 934 3947 0520 Passcode: **Community** 

Call-in by phone: +1 312 626 6799 US; Meeting ID: 934 3947 0520; Passcode: 365951581

(Try out Zoom. Join us at 6:30pm for our "Happy Hour" to test things out and mingle.. Calling-in by phone is an option. You can also join a Test Zoom meeting ahead of time to make sure your computer or tablet connects, plays sound, and displays video: <a href="https://zoom.us/test">https://zoom.us/test</a>)

Agenda

	Торіс	Discussion Leader	Time
6:30 pm	Zoom Happy Hour  Join early to test out you Zoom settings  Connect with neighbors to check in and tell jokes!		
7:00 pm	<ul> <li>Welcome/Call to Order</li> <li>Orientation to Zoom: Include your FIRST and LAST NAMES for attendance</li> <li>Consent Agenda (Minutes from previous meeting 03/02, Agenda for current meeting)</li> <li>Introduce Executive Board</li> </ul>	Meg Mielke, SCC	10 min
7:10 pm	2. State Legislator reports	Sen. Elvi Gray-Jackson	5 min
7:15 pm	<ul> <li>3. Brief reports (5 mins each)</li> <li>Assembly Report</li> <li>Anchorage School Board Report</li> <li>Anchorage Police Department</li> <li>Airport Report</li> <li>Mayor's Office Report</li> </ul>	Austin Quinn-Davidson & Kameron Perez-Verdia Margo Bellamy Officer TBD John Johansen Brice Wilbanks	30 min
7:45 pm	<ul><li>4. Survey Topic: In-person/virtual meetings</li><li>Survey deadline April 11</li></ul>	Sarah Preskitt, SCC	5 min
7:50 pm	5. <b>Decision Topic</b> : Ure Park  • Proposed Ure Park site plan resolution	Taylor Keegan, Parks & Recreation	10 min
8:00 pm	7. Education Topic: Spenard Road Rehab  • Provide update on project	Rachel Steer, DOWL	10 min
8:10 pm	8. Education Topic: Anchorage Equal Rights Commission	Megan Moffitt, AERC	5 min



8:15 pm	9. Survey Topic: Traffic Calming	Lindsey Hajduk, SCC	5 min
8:20 pm	10. <b>Discussion Topic:</b> The Pot Shop, LLC MOU  • Proposed Memorandum of Understanding	Jedidiah Smith, SCC Cannabis Committee & Scot Dunnachie, The Pot Shop	10 min
8:30 pm	<ul> <li>11. Neighborhood &amp; Community Announcements:</li> <li>Use the "Raise Hand" feature, then unmute</li> <li>Type into the chat box for host to call on you</li> </ul>	All	10 min
8:40 pm	<ul> <li>12. Treasurer's Report and "Door Prize": Local gift card giveaway</li> <li>Decision Topic: Request for approval of reimbursement of funds</li> <li>To win door prize: Must be an SCC Member (who has not won in past 6 months), and present</li> </ul>	Julie Leonard, SCC	10 min
8:50 pm	13. Adjourn  Next meeting: Wednesday, May 4, 2022	Meg Mielke, SCC	

To add agenda items to future meetings, email <a href="mailto:SpenardCC@gmail.com">SpenardCC@gmail.com</a>